Vedere

by Andreea Vasile

Vedere de la etajul 19

“Mi-ar plăcea să beau un pahar de Bailey’s pe terasă la Intercontinental.  Top of the world, gen. Cel mai sus, de unde se vede lumea. Am eu o chestie cu înălţimile şi un pahar de ceva bun. Să mă bată vântul, să văd lumea. În fine, asta îi e destinată cui are networking-ul ca să poată să facă asta.” Asta scriam cu o săptămână înainte de ziua de naştere şi, în dimineaţa asta, mi-a picat fisa că petrecerea la care am fost aseară întrunea condiţiile. Doar că n-am băut Bailey’s, ci vodka. Ceea ce n-a fost neapărat bine, dar a fost bun.

De la etajul 19, viaţa se vede altfel. Oraşul, îmbrăcat în luminile nopţii, pare că este special proiectat să te protejeze, dar să te şi distreze, pe tine, privitor asupra lumii de la înălţimea unor multe etaje.

În timp ce mişunam prin apartamentul, duplex, cu 8 camere, încercam să identific în care dintre ele mi-aş pune patul. Camera cea mai mică dintre toate avea priveliştea cea mai frumoasă. Mi-am imaginat cum ar fi să deschid ochii într-o dimineaţă, în fiecare dimineaţă, şi privirea să fie mângâiată de cer şi, poate, de vârfurile răzleţe ale vreunui copac sau ale vreunei clădiri ceva mai înalte. Geamuri care se-ntind dintr-un capăt în altul al pereteului dezvăluie, dincolo de sticla lor, imagini care te poartă spre imagini care se poartă, pe sine, în propriul cap.

Complexul rezidenţial Alia Apartments a găzduit aseară lansarea celui mai nou parfum de la Madison, Pardon by Nasomatto.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: