Visuell.ro de la Sânziana Pop

by Andreea Vasile

Sânziana Pop ne arată lucruri mişto, de la alţii şi de la ea, pe Visuell.ro

Am zis cam tot încă din titlu! Dar fac o încercare să extind subiectul. Sânziana Pop mi-a fost colegă la Tabu. Stilistă! De la ea am prins microbul cu Asos. com. E vreo lună în care să nu-şi fi comandat ceva de acolo? Poate, deşi nu sunt sigură. Gusturi bune? Se-nţelege că da. Ca orice om talentat, cu viziune, a avut şi ea de pătimit. Simplu de înţeles de ce: nu vede ca majoritatea.

*

După ce s-a perpelit o vreme şi şi-a luat porţia de “ai răbdare” de fiecare dată când a spus că s-a săturat de toate, o discuţie cu mătuşa ei a scos-o din ceaţă.

In ultimul meu an, cam de cand am decis sa-mi schimb viata radical, m-am confruntat cu situatii care mai de care mai neplacute, cu refuzuri, cu priviri strambe mustind a neincredere, cu dezamagiri si momente lipsite de speranta.

Si mi-am dorit ca cei apropiati sa-mi planga de mila, sa ridice sabia in numele meu si sa-mi poarte bataliile mai departe pentru ca eu sunt secatuita si dezamagita. Am asteptat sa fiu mangaiata pe crestet, sa mi se spuna ca oamenii sunt rai, dar ca dreptatea isi va face loc, ca eu sunt un om minunat si ca lucrul asta va fi clar pentru toata lumea in cel mai scurt timp. Si nu, nu mai suportam sa aud, nici macar o singura data, ca trebuie sa am rabdare. Si totusi, adevarata lectie de viata am primit-o ieri…

Citeşte restul poveştii aici.

*

Sânziana n-a mai aşteptat. A făcut Visuell.ro. Un loc cu lucruri frumoase, de-ale ei şi de-ale altora, pe care le împărtăşeşte cu fiecare dintre noi.

Dacă aveţi chef de cumpărături marca Visuell, aici. Sânziana şi redecorează spaţii. A făcut câteva tari de tot.

P.S. Cristina Bazavan, dacă vezi asta, o poză, pentru exemplificare, e mult aşteptată. Mulţumesc!

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: