Women on Web

by Andreea

Manafu a venit cu o alta idee frumoasa, Women on Web, pe care maine o pune in aplicare, incepand cu ora 14, la hotel Radisson. WOW este un eveniment dedicat femeilor active in on-line. Asa ca ma voi duce si eu acolo, asta dupa ce m-am inregistrat saptamana trecuta si, dupa cateva zile, am primit si confirmarea de participare.

Programul evenimentului si vorbitorii ii gasiti aici.

Astept sa ii ascult pe Cristina Bazavan (fiindca ne-a spus azi, in redactie, despre ce e prezentarea ei si n-am inteles nimic), pe Oana Dobre (fiindca, in afara de doua intalniri profesionale, nu stiu cum e in mediu informal; dar dupa contul ei de Facebook, pare in regula; mai mult, ca sa spun adevarul pana la capat, ne-am intalnit de doua ori pentru ca, prima data, dupa ce am facut interviul cu ea, in loc sa-l salvez, am dat delete, asa ca seara a fost intelegatoare si s-a reintalnit cu mine fara ura-n privire :D), pe Dragos Bucurenci (pentru ca vorbeste bine, dar ma intreb ce ne spune la o conferinta despre si pentru femei pe net) si pe Crina “Coco” Popescu (tipa care, la 15 ani, escaladeaza cei mai inalti munti din lume).

Meet you there si, daca nu, puteti urmari evenimentul live pe www.tabu.ro, dar si pe www.womenonweb.ro. Presupun ca va exista un hashtag si pe Twitter.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: