World in my eyes @ A Camera

by Andreea Vasile

Apărăţelul din proiectul A Camera

Băieţii de la A Page m-au invitat să iau parte în proiectul A Camera. În decursul a 24 de ore, cu o cameră foto no-name (it has a name, dar băieţii au şters marca cu marker-ul ca să marcheze statutul incognito al apărăţelului :D), a trebuit să fac 20 de poze cu orice îmi atrage atenţia. Din exces de zel am făcut 22, detaliu pe care au ţinut morţis să-l marcheze printr-un “bravo” ca mai apoi să uploadeze pozele în cauză, dar să le bareze cu un X ca să respecte brieful, chipurile! 😛

Răzvan a scris un frumos text despre mine: “Her world is never black and white:  she seems to have a special radar for seeing the good in things, in spotting color and nuances in a sea of darkness.”

Andrei a completat, la fel de elogios, pe Facebook: “we were not at all suprised that Andreea Vasile took 22 pics with a camera, vs 20 as per brief. she’s like that, with a little extra on top :)”.

Nu sunt sigură dacă Barna a avut un cuvânt de spus pentru că după poze urmează un NB, dar nu-mi dau seama dacă sunt iniţialele numelui lui sau celebrul nota bene, adică “fato, bagă la cap” :): “as you can see, we X-ed last two images, 21st and 22nd.  (Andreea, sorry)  we are tyrannical about our brief and integrity of this visual experiment:  EXACTLY twenty snaps in twenty four hours. though a great display of Andreea’s energetic character, isn’t it?”.

Băieţi frumoşi, şi la vorbă, şi la port şi la chip au scris frumos despre mine ceea ce bănuiesc că mă face şi pe mine să apar ca frumoasă, nu-i aşa? 🙂

Pozele pe care le-am făcut şi alte comentarii, aici.

*

http://www.youtube.com/watch?v=Itua4idU9nY

0 comment

You may also like

0 comment

Andrei K November 11, 2011 - 6:45 pm

our pleasure to have you take part in the project.
we feel a little OVER the top ourselves now, after your kind words 🙂
hugs

Reply
Andreea November 11, 2011 - 6:47 pm

well, you put pressure on me with your kind words, i give it back to you. that’s how nice i am :)))

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: