Cine este Andreea Vasile?

by Andreea

Sunt Andreea Vasile, creatoare de conținut pentru presa scrisă, televiziune și alte proiecte de comunicare sau produse media în care oamenii au nevoie de conținut editorial.

Scriu de peste 10 ani despre viață și oameni ca tine.

Pentru mine, scrisul este pasiune, abia apoi meserie.

Sunt creativă, curioasă și empatică. Atuul meu este jurnalismul narativ pentru că știu să spun povești care ajung la inimile oamenilor. Mă exprim simplu, clar, concis și cu suflet așa că ceea ce scriu e pe înțelesul oricui.

Am scris pentru o mulțime de publicații, branduri, agenții de publicitate și PR și business-uri. TABU, Marie Claire, Decât O Revistă, ZOOT, We are HR, România Liberă, Unica, Staropramen, AVON, Aquatique, EMAG, Ajusto, The Practice, Conan PR, Links Associates, Cori Grămescu, BODHI Studio, Preda Publishing sunt doar câteva dintre numele de reviste, agenții și branduri pentru care am scris în toți acești ani. Flagship-ul meu însă rămâne blogul personal, www.andreeavasile.ro.

 PE UNDE AM LUCRAT?

Din 2013 sunt reporter și editor la Red Bull România și scriu pentru platforma online a brandului, RedBull.ro.

Între 2012 și 2014 am fost reporter și editor la televiziunea DIGI24 pentru departamentul PRODUCȚIE. Am realizat materiale TV pentru toate emisiunile departamentului PRODUCȚIE și am lucrat la campaniile istorice și sociale ale postului, iar pe unele le-am coordonat. ”Generația Revoluției”, ”23 August”, ”1989, anul care a schimbat lumea”, ”Doamne în temnițele comuniste” sunt doar câteva dintre ele.

Între 2010 și 2012 am fost reporter și editor la revista TABU, cea mai curajoasă revistă pentru femei. Acesta este locul în care am învățat principiile jurnalismului narativ de tip american și, îndrumată de Cristina Bazavan, am început să scriu ca la carte.

Între 2008 și 2010 am fost reporter și editor la revista VIP, primul meu loc de muncă în cadrul unei reviste, după absolvirea facultății. Acesta este locul în care am învățat, de la A la Z, ce înseamnă munca într-o redacție. Aici am realizat și primul meu interviu, pe care îl țin minte și acum, cu Andrei Gheorghe, fostul om de radio și televiziune.

CE AR MAI FI DE SPUS DESPRE MINE?

Am absolvit Colegiul Național Bilingv Român-Englez George Coșbuc din București, apoi Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității București. Muncesc de la 16 ani, atunci când am început să scriu pentru revista liceului. De-a lungul anilor mei de studiu am câștigat tot felul de concursuri de scris și comunicare și am făcut internship-uri în tot felul de locuri, inclusiv ca ofițer de presă la Ministerul Justiției când aveam 18 ani.

Sunt plină de viață, veselă și jovială, îmi plac lucrurile bine făcute, disciplina, organizarea, mințile limpezi și să-i ajut pe oameni să își depășească limitele. Îmi place să citesc, să călătoresc, să văd filme, să merg la concerte, să fac sport și să petrec timp cu prietenii și familia.

Pentru mine, viața este o călătorie.

Alte locuri în care mă puteți găsi: Facebook / Instagram / Twitter / LinkedIn.

Sau pe mail: vasile.andreea.ioana@gmail.com

Leave a Reply

%d bloggers like this: