O stea Michelin pentru o tarabă cu mâncare din Singapore unde proprietarul Chan Hon Meng muncește 17 ore pe zi

by Andreea Vasile

Anul trecut, taraba cu mâncare din Chinatown, Singapore a lui Chan Hon Meng a primit o stea Michelin pentru calitatea mâncării pe care omul o prepară acolo de 35 de ani. Timp suficient ca să-ți îmbunătățești practica, în orice ai face, și s-o transformi în artă.

Chan Hon Meng la treabă.

O farfurie cu mâncare la omul ăsta costă în jur de 7 lei și de când a primit steaua e mereu coadă la el, câteodată și de 40 de oameni în același timp, căci, implicit, localul Hong Song Soya Sauce Chicken Rice and Noodle, a devenit și o atracție turistică.

man at work 3.jpg

Cu toate acestea, omul lucrează tot 17 ore pe zi alături de cele două ajutoare ale sale și gătește cam 180 de pui pe zi, cu 30 mai mulți decât înainte să primească steaua Michelin.

 

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: