Cartea preludiilor – o colecție de mesaje de susținere pentru Tibi Ușeriu

by Andreea Vasile

Marcela Câmpian și Adi Toma sunt doi dintre susținătorii lui Tibi Ușeriu care fac parte din grupul de Facebook Susținători Tibi Ușeriu – 6633 Ultra 2017. Pe toată perioada în care Tibi Ușeriu a fost în concurs, grupul a funcționat ca una dintre principalele platforme de unde oamenii au putut afla, în timp real, informații despre Tibi. Adi Toma a fost unul dintre oamenii care au ținut legătura cu Tibi și despre care eu am scris cu ocazia lui Tor des Geants în revista Running Mag (articolul nu e încă disponibil online, însă revista o găsiți la Inmedio).

foto tibi tasuleasa social

Tibi Ușeriu la sosirea pe aeroportul din Cluj.

Foto: Tășuleasa Social

Marcela și Adi au pus la cale o surpriză frumoasă pentru Tibi și pentru membrii comunității de Facebook. Astfel, ei au strâns mesajele pentru Tibi care-au fost postate acolo timp de o săptămână cât el era pe traseul de la 6633 Ultra și cu bani din propriul buzunar au publicat câteva exemplare pe care le-au oferit apoi celor care au vrut cartea asta.

”Aceasta nu este o carte scrisă de Tibi sau de altcineva anume. Este printul documentului realizat de Adrian Toma și postat pe grup marți dimineața, colecția de “perle” și mesaje scrise de MULȚI DINTRE NOI. (…) Eu am editat această carte (făcut copertă, paginat text) și am tiparit 100 de exemplare în ideea de a le face CADOU MEMBRILOR ACESTUI GRUP ce au participat activ la săptămâna de gheață și foc, colegi de preludii. Am achitat din surse proprii primul tiraj și niciun exemplar nu a fost vândut”, a scris Marcela pe pagina grupului care l-a susținut pe Tibi de la distanță cu mesaje și gânduri bune.

foto tasuleasa social

Tibi a fost întâmpinat pe aeroportul din Cluj de presă și susținători.

Foto: Tășuleasa Social

Tibi Ușeriu însă își va lansa cartea autobiografică ”27 de pași” și la București, pe 30 martie, de la ora 18.30, la The Ark (Uranus 150), așa că e o ocazie bună să-l ascultați și să-l vedeți în carne și oase acolo.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: