Yellow Menu va oferi gratuit supe protestatarilor din Piața Victoriei

by Andreea Vasile

Yellow.Menu va distribui gratuit între 200 și 300 de supe protestatarilor din Piața Victoriei care demonstrează împotriva Guvernului și deciziei acestuia de a adopta hoțește, la ceas de seară, ordonanța de urgență care prevede modificări în codurile penale.

Am vorbit cu Yellow.Menu despre inițiativa lor ca să aflu de ce au făcut asta.

De ce ați decis să oferiți supă protestatarilor care-s azi în Piața Victoriei?

Fiecare dintre noi ar trebui să fie solidar cu ceea ce se petrece în țară, nu putem rămâne indiferenți. Fie că vorbim de noi ca persoane, cât și societăți comerciale, orice persoană căreia îi pasă, trebuie s-o arate.

Cum afectează comportamentul de aseară al guvernanților pe oamenii ca voi, care au un business?

Într-un mod cât se poate de nefast. De ce societățile ar mai fi motivate să investească, să își plătească dările, taxele, când cei ce îi conduc își acordă drepturi supraomenești și imunități în calea banului public. Bani pe care noi îi plătim lună de lună la bugetul statului prin taxe și impozite, prin salarii, prin accize.

Mediul de business este unul foarte reactiv, priviți indicii bursieri, cursul valutar, întreg mediul de afaceri este zguduit de astfel de acțiuni. Aceste acțiuni nu pot aduce decât instabilitate, frustare și nedreptate.

supa-1

Yellow.Menu va oferit gratuit supă protestatarilor din Piața Victoriei. Dacă mergeți și voi în piață, nu uitați să vă îmbrăcați bine și să aveți la voi lichide calde.

Cât timp aveți de gând să oferiți supe protestatarilor din Piața Victoriei?

Nu e vorba doar de cazul nostru, cum ați vazut, multe entități s-au oferit să susțină aceste demersuri, a fi solidar cu un principiu înseamnă mai mult decât a oferi ceva, iar noi asta am putut oferi, acesta fiind obiectul nostru de activitate.

O să o facem atât timp cât este nevoie și vom putea ajuta.

Cine e Yellow.Menu?

Yellow este un startup cu capital românesc pornit de 2 antreprenori români, care și-au propus să ofere un serviciu de calitate, pe aceasta nișă a serviciilor de food delivery. Inițiativa a fost a întregului colectiv Yellow, care se simte jignit și nedreptățit de aceste măsuri meschine.

 

3 comments

You may also like

3 comments

SILVIU PUCHIANU February 1, 2017 - 2:46 pm

Vreau sa platesc pentru 100 de supe pt manifestanti (CREDIT CARD)
Silviu Puchianu#
UK

Reply
Andreea February 1, 2017 - 2:50 pm

buna! cel mai bine e sa le scrii direct lor si sa vorbesti cu ei. ii poti contacta pe fb: https://www.facebook.com/www.yellow.menu/?pnref=story. sau la 0773 895 843. merci.

Reply
Rita Negru ( Yellow Menu) February 2, 2017 - 12:04 am

Buna seara. Va multumim foarte mult pentru interes, apreciem foarte mult inplicarea. Daca doriti sa donati, va puteti face cont pe http://www.yellow.menu si sa comandati din meniu produsele (supele) pe care le donati. La adresa de livrare, selectati Piata Victoriei, 1. Astfel, maine se vor oferi si supele donate de dvs.

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: