Acea zi specială din an

by Andreea Vasile

A venit timpul! A rămas o săptămână şi un pic până la marele eveniment personal al anului, ziua mea de naştere. Acea zi din an când cei care îţi sunt prieteni ar vrea să nu-ţi fie pentru că pe ei te bazezi să-ţi îndeplinească dorinţe, dar ghinionul lor, ce pot să spun. Aren’t you happy, guys? 🙂 Ca să vă scutesc de întrebări retorice şi interogaţii interioare legate de ” ce ar face-o fericită pe blondă de ziua ei?”, am hotărât, pentru că am văzut la alţii şi pentru că am văzut că funcţionează, să scriu un wishlist cu ce mi-ar plăcea să primesc de ziua mea. Cere şi ţi se va da, they say. Ei bine, fac primul pas…

Mi-ar plăcea un abonament pe un an la revista Monocle.

Mi-ar plăcea un abonament pe un an la revista Wired UK.

Mi-ar plăcea un tricou by Laura Vărgălui (cel din poză, da).

Mi-ar plăcea un tricou pe care să scrie Jesus Saves (preferabil un tricou gri). Din păcate nu pot sugera link că nu am văzut unul cum aş vrea. Dacă voi aţi văzut, well, go for it.

Mi-ar plăcea un smartphone, Nokia. De fapt, m-am interesat ce presupune asta. Cam 50 de euro la Vodafone. În fine, dacă vă decideţi la asta, am nevoie doar de suportul financiar, de restul mă ocup eu.

Mi-ar plăcea parfumul Blanche de la Byredo. Aiana e de vină că mi l-a dat să-l miros. Ăsta e şi cel mai piperat cadou, undeva la 5 milioane, bănuiesc că aici chiar s-ar aduna toţi prietenii. Dar ăsta ar fi tot. Trebuie să vă mai spun că este parfumul cu unele dintre cele mai proaste recenzii pe care le-am citit vreodată. E un parfum suedez care miroase a … haine curate. But I simply love it!

Mi-ar plăcea să beau un pahar de Bailey’s pe terasă la Intercontinental.  Top of the world, gen. Cel mai sus, de unde se vede lumea. Am eu o chestie cu înălţimile şi un pahar de ceva bun. Să mă bată vântul, să văd lumea. În fine, asta îi e destinată cui are networking-ul ca să poată să facă asta.

Mi-ar plăcea orice înseamnă masaje şi tratamente corporale. P-astea puteţi să le găsiţi pe aproape nimic pe fundeal.ro. If so, make sure că mă trimiteţi undeva în zona Floreasca, cu limite între Domenii şi Universitate. N-aş vrea să bat jumătate din Bucureşti.

Mi-ar plăcea să ajung în showroom-ul H&M. Ăsta e cu circuit închis, ajung doar fashion editorii de la reviste acolo, să aleagă haine pentru shootinguri şi să vadă colecţii în avanpremieră. Vreau să ajung şi eu acolo. Again, a matter of connections.

Mi-ar plăcea un photoshooting cu mine. Să am poze de când eram tânără. Dar să fie cu machiaj profesionist şi cu haine alese de un stilist. Cum a avut Ina anul trecut. Din nou, right connections will make this happen.

Mi-ar plăcea o cină în oraş într-o companie la care nu mă aştept. Habar n-am cine, cineva care-mi place, de care poate v-am vorbit la un moment dat că-mi place, poate nu v-am vorbit, dar ştiţi că I would go close to insane crazy dacă aş avea ocazia. So, surprise me.

Mi-ar plăcea a British day. Din nou, habar n-am cum. Ceva ca să mă simt ca-n Anglia. Just do not keep me in a pub all day long. Asta mi-ar plăcea să vad cum iese 🙂

Bun, cred că asta e tot. Mintea mea ar putea coace şi alte planuri şi dorinţe, dar cred că there is enough to work with.

Mulţumesc!

0 comment

You may also like

0 comment

mehehe July 7, 2011 - 9:31 am

da’ pe jumatate de an nu vrei abonamentele? 🙂

Reply
Andreea July 7, 2011 - 12:42 pm

errrrmmmm, nu 🙂 i’m sure you can find more people into this one 🙂

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: