Ce mai fac

by Andreea Vasile

În spiritul unei filosofii la care ader din ce în ce mai mult, încerc să învăţ să nu mă mai leg de lucruri şi situaţii şi, în sensul ăsta, nici de lucrurile bune pe care le fac, nici de cele proaste. Asta înseamnă inclusiv că nu mai adun, cum făceam odată, textele pe care le scriu şi nici materialele pe care, mai nou, le fac pentru televiziune. Mă bucur de ele când le citesc sau văd, le promovez pe Facebook, Twitter şi LinkedIn şi apoi le dau drumul. Câteodată mă gândesc că ar fi poate bine să le strâng la un loc că, până la urmă, ele sunt cartea mea de vizită şi să fiu ca furnica, să le strâng din vreme ar fi poate mai bine decât să mă dau de ceasul morţii la un moment dat în încercarea de a le aduce laolaltă pe toate. Până îmi dau seama cum rămâne, vă scriu acum ce şi pe unde am mai făcut diverse lucruri.

*

Site-ul Future Challenges a lansat în luna februarie tema statului. La ce ne foloseşte statul, ce aşteptări să avem, ca cetăţeni, de la statul nostru? Ca de obicei, colaboratorii din diferite ţări ai site-ului şi-au spus punctul de vedere şi asta am făcut şi eu. Merită să citiţi textul, şi pe al meu, dar şi pe ale vecinilor din estul Europei mai ales că, în ultimele luni, materialele din această regiune sunt cele mai populare.

I have no expectations about the state, but I do have expectations about myself. To be hardworking and aware that I am responsible for how I pave my own way.

Restul AICI.

*

Emisiunea Digicult de la Digi24 din 16 februarie a avut ca temă protestul. Suntem nemulţumiţi, dar câţi dintre noi o arată când vine timpul să semnalăm acest lucru în stradă? Proiectul NEAM SĂTURAT  este un manifest prin care Robert Şopârlache ne trage de mânecă şi ne spune: treziţi-vă, dacă aveţi supărări, împărtăşiţi-le, strigaţi-le atunci când ele apar.

Materialul video îl puteţi vedea AICI.

*

Duminica aceasta la emisiunea Bonton, de la ora 17.30, v-am pregătit un story foarte actual, despre metrosexuali, bărbaţi care investesc bani şi timp ca să arate ca scoşi din revistele de modă.

Promo-ul care anunţă ediţia, AICI.

*

Luna va continua cu materiale la fel de interesante, atât pe tv, cât şi în print, dar le voi anunţa pe toate la timpul potrivit.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: