Celebrate thyself

by Andreea Vasile

Cuplurile îşi construiesc multe momente simbolice: ziua în care s-au întâlnit, ziua primului sărut, melodia care vorbeşte, cel mai bine, despre ceea ce se întâmplă între ei şi tot aşa. Dar oamenii care nu sunt într-un cuplu cum se sărbătoresc?

*

Îmi sunt dedicată şi loială. Fac multe lucruri frumoase pentru mine şi sunt ascultătoare cu ce îmi spun mintea, inima şi corpul. Cred că sunt puţine şi rare momentele în care am insistat să fac cu mine mai mult decât puteam la un anumit moment dat. Adică nu am depăşit, cred, niciodată linia în care un lucru dintre cele pe care le făceam s-ar fi putut transforma în neplăcere. Sigur, ca majorităţii, neplăceri mi-au fost provocate de alţii, dar pe acelea nu le iau în considerare acum. Mă rezum la gesturile pe care fiecare dintre noi şi le face sieşi.

*

Am melodia mea (o asculţi mai sus), am timpul meu cu mine, am discuţiile mele cu mine, am momentele (dese :)) în care mă înfund în canapea şi sorb dintr-un pahar cu vin roşu şi viaţa e cea mai frumoasă. Da, îmi place ce fac şi fac destul de multe lucruri, dar cel mai mult cred că lucrurile reuşite vin din oameni care-s, în primul rând, buni cu ei ca să poată fi buni cu alţii şi cu situaţiile pe care le întâlnesc.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: