Unde mănânci bine în București: Condimental de Calif

by Andreea Vasile

M-am luat cu una, alta și-am uitat să vă spun că am fost recent la Condimental de Calif. E un alt fel de fast-food, cu mâncare sănătoasă, pentru că în procesul de gătire s-a eliminat complet prăjirea în baia de ulei. Cum se fac atunci cartofii crocanți și chifteluțele de falafel? Simplu! Cu ajutorul unor cuptoare care au tehnologie de ultimă oră, despre care îmi place să cred că am aflat încă dinainte ca locul să spună ”start joc”.

humus

Gustare bună cu humus. Bucățelele de lipie crocante sunt delicioase.

De ce spun asta? Pentru că Radu Tănase, unul dintre acționari, este vărul meu și înainte de această lansare ne-am întâlnit ultima dată la un botez unde mi-a povestit de-a fir a păr despre inovația tehnologică pe care urma s-o aducă la Condimental. Pe scurt, mi-a vorbit încontinuu despre cuptoarele pe care le putea controla printr-o aplicație pe telefon pe care mi-a și arătat-o. Nu, nu cred că o poți descărca și tu din iStore sau Play Store.

20170630_200823

Radu Tănase ne-a povestit ce e special la Condimental de Calif.

Ce oferă Condimental pe lângă mâncarea sănătoasă? Vedeta meniului: Kebun. Kebun este un kebab reinventat în care toate ingredientele vin acum într-o cutie pentru o gustare sățioasă, un prânz delicios sau o cină îndestulătoare. La orice moment din zi alegi să bagi un Kebun, satisfacția e garantată. Preferatul meu e fost, bineînțeles, Kebunul vegetarian, cu falafel, humus și semințe de rodie. Porția mi se pare foarte mare, așa că mie îmi ajunge pentru două mese din zi.

20170630_202440.jpg

Kebun vegetarian, preferatul meu.

În rest, locul te așteaptă cu aceleași produse bune pe care le știi deja de la Calif, de la dil kebab, până la supe și deserturi să te lingi pe degete, toate din ingrediente de primă mână pentru că o sănătate de fier se menține și cu mâncare simplă și bună. Dă și tu o tură la Condimental, pe strada Bucur 18, lângă Camera de Comerț și Industrie a României, între Unirii și Tineretului. Următorul Condimental se va deschide tot anul acesta în zona Piața Victoriei.

 

0 comment

You may also like

0 comment

Radu Tanase July 14, 2017 - 9:18 pm

Draga Andreea, aaa…pardon verisoara :))
150 de oameni frumosi,angajatii Calif si Condimental de Calif iti sunt recunoscatori pentru cuvintele frumoase si cu siguranta spuse din inima.
Te pup si nu-ti doresc decat TOATE BUNE!

Reply
Andreea July 14, 2017 - 9:27 pm

:*

Reply
Tea July 20, 2017 - 11:22 am

Kebineee, ii ador pe Califi si asa nu-s in drumul meu. Acuma am o prietena buna pe care o vad des (aka mai des de 1x/luna, ceea ce e magic in viata mea :D) care sta langa Condimental. Iar Victoriei imi va fi in drum spre serviciu, deci sa-mi dai de veste.

Victory dance, yey! Foooood!!

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: