Budismul – origini, artă şi cultură

by Andreea

Am început să mă duc la Centrul Seeds for Happines din întâmplare. Documentam o poveste pentru revistă şi, timp de o săptămână, m-am dus acolo în fiecare zi. Mi-a plăcut atât de mult că am rămas. De la o vreme, cred că experienţele spirituale mă caută. Fie că ele vin prin forma unor cursuri sau a unor întâlniri cu oameni speciali, de fiecare dată mă las, cu bucurie, găsită de ele.

Marţi, 19 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Seeds for Happiness începe o serie de cursuri introductive despre budism. Ceea ce mi se pare de neratat este că prezentările vor fi ţinute de Radu Bercea, director al acum defunctului Institut de Studii Orientale din Bucureşti “Sergiu al-George”. Radu este doctor în filosofie şi unul dintre puţinii experţi români în indologie.

Pe afişul evenimentului puteţi găsi temele de discuţie aşa că nu le reiau. Cursul are 5 şedinţe şi costă 150 de lei (100 de lei pentru studenţi şi pensionari). O şedinţă are loc între orele 19-21 la fiecare două săptămâni.

Centrul Seeds for Happiness e o oază de linişte, un loc pe care îl întâlneşti rar în Bucureşti, dar în care vei vrea să te reîntorci. Îl găseşti pe strada Fabrica de Chibrituri 16, lângă Parcul Carol.

Înscrierile pentru curs se fac la claudia@seedsforhappiness.ro.

Dă o şansă locului şi cursului şi, dacă îţi vor plăcea, poţi să te înscrii ca membru în acest centru, să foloseşti biblioteca alcătuită din cărţi rare şi să ai o serie de alte facilităţi la evenimentele care vor urma.

Se înţelege că eu m-am înscris la curs şi marţi mă găseşti acolo.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: