Cand omul nu merge la dus, vine dusul la om

by Andreea

Romina face dusul de dimineata. Foto: Cristina Bazavan

Cam ca in titlu s-ar rezuma, cred eu, ce s-a intamplat dimineata la Universitate. Sigur, nu spun ca Romina, finalista concursului organizat de Dove si Tabu, nu s-ar spala in general, ca dusul ei in public a fost doar proba obligatorie din finala ca sa plece la Barcelona si sa aiba un pictorial in Tabu, dar ca, din punctul meu de vedere, dusul la inaltime, la ora la care a avut loc, a fost (inca) un indemn la apa si sapun de cum te trezesti.

Agale ma indreptam pe la 9.15 cu soarele in ochi spre redactie cand m-am oprit si eu, gura casca, s-o vad pe Romina in bataia razelor, dusandu-se. Mai avea vreo 45 de minute pana i se taia apa ca pariul era sa stea o ora in dus. Am dat buna dimineata cui stiam pe acolo si-am stat prin zona vreo 10 minute, suficient cat sa-i aud pe barbatii din jur si comentariile pe care le aveau. Anume, ei percepeau tot event-ul ca fiind dedicat lor. Adica o femeie in costum de baie care se mangaie cu gel dus in piata publica e clar o invitatie pentru barbati, e un show gandit special pentru ei. Ce daca fetele de la Dove explicau ce se-ntampla si-mparteau dus geluri? Femeile le luau si plecau mai departe in timp ce barbatii se razgaiau la fata-n alb atarnata de o macara. Ma rog, cabina de dus, nu ea 🙂

Una peste alta, Romina si-a facut treaba si ce-a iesit din toata povestea asta presupun ca vom vedea, in curand, in revista.

Mai mult poze de la dusul de dimineata, aici.

0 comment

You may also like

0 comment

Irina April 30, 2010 - 2:27 pm

acuma serios, n-au mai văzut femeie în costum de baie?

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: