Fitness Festival Bucureşti 2013

by Andreea Vasile

ro-img_1363

Pe 19 mai, în Piaţa Victoriei din Bucureşti are loc Fitness Festival 2013, o zi plină cu sport

După cum ştiţi deja, sala în care mă antrenez e World Class Radisson. Am ales-o pentru că am prins discount la abonament – pe scurt, m-am lipit de cine trebuie şi plătesc cam cu 40% mai puţin decât un abonament normal – şi pentru că e aproape de casa mea, la vreo 3 minute. Pentru că mă duc la orele de dimineaţă, de obicei 7 A.M., înţelegeţi că faptul că e-n proximitate face totul. World Class are tot felul de evenimente mişto şi, la unele, am participat şi eu. De exemplu, la maratonul de cycling pe care sunt fericită să vă spun că l-am terminat pedalând 90 de minute cu efort şi sudoare.

În curând se-ntâmplă Fitness Festival, eveniment susţinut tot de World Class.

FESTIVALUL DE FITNESS DE LA BUCUREŞTI este cea mai mare expresie a Sănătăţii, a Fitness-ului şi a Wellness-ului pentru toată lumea. Evenimentul nostru a crescut până la ce este astăzi: o acţiune de amploare pentru întregul Bucureşti, desfăşurată în centrul oraşului – Piaţa Victoriei (Rond Parcare).

Între orele 9.00 şi 20.00 au loc ore de zumba, kangoo, body combat şi cycling. Şi mai tare este că unii dintre antrenori sunt din străinătate, aşa că aveţi ocazia să vedeţi ce înseamnă fitness-ul pe acolo.

PROGRAMUL SESIUNILOR

“MOVE ON DANCE INTRO”: cu Per Markussen şi Julio Papi. Este timpul să dansăm. 20 de minute de Aerobic Dance pentru toată lumea.

“KOMBAT ZONE”: cu echipa Body Combat. Este timpul să luptăm pe ringul de dans. 20 de minute de Martial Aerobics.

“ZUMBA AFTER PARTY”: cu echipa ZUMBA PRO, dacă nu ţi-a ajuns PETRECEREA ZUMBA pe care ţi-am pregătit-o înainte!

“THE LAST CHALLENGE”: Cu Julio Papi, Per Markussen şi o parte din ECHIPA MOVE ON. Vara e foarte aproape… de asemenea şi “testul Bikini”!

“AWARDS AND REWARDS”: Cu toată lumea pe ringul de dans. 20 minute pentru a afla pe cine a declarat juriul “cursanţii zilei”: top 10… şi nu numai. Multe surprize te aşteaptă aici!

Programul complet îl găsiţi AICI.

*

CEL MAI IMPORTANT! Clasele sunt GRATUITE, ORICINE poate participa, ÎNSCRIERILE se fac până pe 15 MAI!

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: