Mesageri pe bicicletă

by Andreea Vasile

Am vorbit în multe rânduri despre faptul că putem să facem mișcare într-o mie și una de feluri. De la mersul pe jos până la antrenamente complexe, de la alergare și până la exerciții de forță, modurile în care ne putem pune corpurile la treabă sunt nenumărate și fiecare are beneficiile ei.

Mersul pe bicicletă în oraș e una dintre formele de mișcare care devine, din nou, din ce în ce mai populare. În România, mișcările pro-bicicletă sunt nenumărate, dar, în pofida lor, cea mai la îndemână formă de-a ”manifesta” este aceea de-a ieși cu bicicleta pe stradă, pur și simplu, zi de zi, în vreme ce alții îți urmează exemplul și se alătură felului tău de-a face lucrurile.

Eu nu merg pe bicicletă prin oraș că mi-e frică și încă n-am prins curaj, dar îi admir pe cei care fac asta cu lejeritate și, dintre ei, îi remarc în mod deosebit pe cei care lucrează ca mesageri pe bicicletă. De la noi, cei pe care-i știu și-i urmăresc, sunt băieții de la Tribul, despre care am scris de mai multe ori.

Așa că am adunat laolaltă 10 fotografii cu bike messengers din toată lumea, care mi-au plăcut, în primul rând, datorită atitudinii și prezenței lor estetice.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

messanger 2

Washington D.C. Bike Messengers

messanger 4

messanger 5.jpg

messanger 7

messanger 8.jpg

messanger 9

messanger 10

tribul

Keep it flawless,

semnatura andreea vasile

0 comment

You may also like

0 comment

andreea April 11, 2016 - 3:54 pm

Stii filmul Premium Rush? Cred ca ti-ar placea 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=Pn6ie1zCkZU

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: