Asta-i fofoloanca lu’ fiica-mea, lume!

by Andreea

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GXTaXNdbw30&feature=related]

De ce sa-ti filmezi copilul cand e pe buda? De ce sa-ti filmezi copilul care are in jur de 3 ani si care are inca nevoie de pampers? In final, de ce sa pui pe YouTube pe copilul care se pisa, literalmente, pe tine? Plecand de la aceste intrebari, de ce sa-ti ajuti copilul sa se pise oriunde in oras, in vazul lumii, doar pentru ca e mic si nu se poate tine?

Acesta este cazul peste care, asemenea rahatilor, scuipatului si gunoiului care cade de la etaj, am dat ieri in Piata Romana. Situatiile de genul asta, slava cerului, nu sunt atat de dese, insa ele exista. Parintii romani au doua bucurii paradoxale: sa-si apostrofeze copiii pentru toate mizeriile pamantului (ca merge repede, ca vorbeste, ca respira), dar sa-l ajute sa infaptuiasca toate mizeriile pamantului (sa se pise in mijlocul strazii).

“E mic, ma, nu mai putea sa se tina, unde sa-l duc?”. Cam asa rezuma o mama actul de urinare publica al copilului sau. Nu ma intelegeti gresit. Sigur ca avand doi – trei ani si neputand sa se controleze, copilul trebuie escortat de urgenta pana la cea mai apropiata tufa si ajutat sa degaje. Dar sa-i dai copilului tau chilotii jos in fata la ASE pentru ca “vai, facea pe el, mai” si sa-i indrepti fofoloanca spre studentii care stau la tigara ca si cand fie ca bea o gura de apa, fie ca se pise, e tot aia, apoi asa cred ca se naste urmatoarea generatie de scuipaci. Scuipacii fiind aia de scuipa flegme, seminte, arunca pe jos, arunca de la etaj. Sa se-arunce si pe ei insisi intr-un final, zic, nu?

0 comment

You may also like

0 comment

ion June 9, 2010 - 7:43 am

si cand te gandesi ca la romana, exista kfc…

Reply
Andreea June 9, 2010 - 7:44 am

asta era la ase, cum am si scris. zona nu e complet compromisa 🙂

Reply
claraestd June 9, 2010 - 1:22 pm

poate copilul isi exprima teritorialitatea, in ideea ca intr-o buna zi are sa devina un mare economist

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: