Cori Grămescu lansează primele antrenamente cu denumiri în limba română

by Andreea Vasile

cori g deschidere

”Te doare tot”, ”Picătura chinezească”, ”Puțin, dar bun”, ”Doare, dar trece” sunt doar câteva dintre denumirile în limba română ale noilor antrenamente pe care le puteți găsi în această primăvara la LadyFIT Gym, prima sală de aerobic din București dedicată în exclusivitate doamnelor și domnișoarelor.

în foto: Cori Grămescu, manager al sălii LadyFIT Gym, instructor, nutriționist și coach de lifestyle.

Plăcere, bucurie, bunăstare sufletească, vocație, devotament. Toate acestea sunt valori în care echipa mea de la LadyFIT împreună cu mine credem și pe care încercăm să le transmitem prin tot ce facem și clientelor noastre. Le încurajăm pe femei să fie mândre de ceea ce sunt, de feminitatea lor și de faptul că își dau silința să facă lucruri bune pentru mintea și pentru corpul lor. Femeile care vin la LadyFIT sunt oameni obișnuiți, nu atleți din reclame la branduri de sport celebre, și ele trebuie tratate ca atare, nu prin comparație cu imagini ale unor sportive care au făcut mișcare toată viața”, a spus Cori Grămescu.

Nu am reinventat roata, dar am înțeles un lucru simplu pe care fiecare ni-l dorim în orice moment al vieții: să ne simțim acceptați și iubiți pentru ceea ce suntem. Toată lumea trage de fiecare dintre noi în fiecare zi și, de aceea, la LadyFIT vrem ca femeile să găsească acel moment de respiro de care au nevoie, un loc în care timpul să stea în loc, iar ele să se dedice, măcar pentru o oră, unui obiectiv clar: propriilor persoane”, a completat Cori Grămescu.

ladyfit

LadyFit Gym este locul în care orice femeie și fată sunt binevenite să se simtă libere și mândre de cine sunt.

Astăzi, echipa LadyFit Gym, din care sunt mândră să fac parte, a lansat oficial noul orar și noile programe cu denumiri în limba română. În plus, am făcut din nou publică viziunea pe care o avem, anume că este timpul ca sala de sport să redevină un loc pentru plăcere și echilibru, să iasă din sfera de militarizare și competitivitate și să creeze un context firesc pentru oamenii obișnuiți care vor să se simtă bine cu cine sunt și să facă din sport un prieten și un aliat.

Paula, Dalanda, Ana, Marcela, Raluca, Cori, Alexandra, Gia, Mihaela și cu mine, instructoare și staff LadyFit deopotrivă, credem că viziunea aceasta este cu atât mai importantă cu cât suntem înconjurate NUMAI de femei și, pentru că la rândul nostru suntem femei, știm ce își doresc ele pentru că asta ne dorim și noi. Anume să fim acceptate așa cum suntem și valorificate pentru ceea ce suntem. Și noi, ca și alte femei, ne-am săturat să fim învățate cum să gândim sau ce să credem despre ce înseamnă să fii femeie și să fii feminină, ne-am săturat să credem că putem fi valoroase numai dacă ne adaptăm unor șabloane fizice și psihice pe care mediul în care trăim le promovează cu sentimentul că sunt reguli de bună purtare pe care trebuie să le urmăm pentru a obține bunăstare fizică și psihică.

Programele de antrenament pe care le-am lansat completează această filosofie și sunt unice pentru că sunt rezultatul direct al istoricului sportiv și emoțional + cooperare dintre instructoarele LadyFit: Marcela, Ana, Dalanda, Paula, Raluca și Cori. Fiecare dintre ele are o experiență și expertiză diferite, fie că vin din sportul de performanță, balet și chiar avocatură, și împreună au reușit să pună la cale un orar cu peste 40 de antrenamente pentru toate nivelurile – începătoare, mediu și avansate – cu singurul scop de a crea forme de mișcare diverse, antrenante, complementare și distractive pentru fetele și femeile care vin la LadyFit. În plus, orarul nu poate fi replicat în nicio altă sală pentru că pe fetele noastre le găsiți doar aici.

Pentru orarul complet, check in here: http://goo.gl/dg6oWd

Pentru cele mai mici tarife la abonamente, check in here: http://goo.gl/1RSQdy

Pentru pagina de Facebook a LadyFit, check in here: http://goo.gl/Wr3VFa

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: