Efect 30

by Andreea

mareee

Aseara am fost la lansarea serialului Efect 30 a carui difuzare incepe duminica, ora 22, la Prima TV. Il astept si eu pentru ca e despre patru femei si multe haine. Multi zic ca un fel de Sex and the City autohton, deci e de inteles curiozitatea si mai ales felul in care au integrat patru tipe cu care nu te prea intalnesti pe strazile Bucurestiului in atmosfera orasului. Unele cadre sunt trase in locuri familiare: bulevardul Magheru, Green Hours si altele. Sigur, totul arata cosmopolit, adica tocmai asa cum Bucurestiul nu e, dar sa-i dam o sansa.

Petrecerea, caci despre asta vroiam sa scriu, a fost grozava. Prima observatie ar fi ca toata lumea e mai mica si mai slaba decat la televizor sau decat in reviste. Cu mult mai intrata la apa decat ati crede. Cele mai evidente socuri le-am avut la Doina Levintza si Giulia Nahmany. Am fost super bucuroasa sa-i vad pe Ovidiu Buta, Stephan Pelger, Kristina Dragomir si DJ Arabul, sotul ei. Kristina Dragomir e foarte draguta, cu toate ca in majoritatea pozelor pe care le-am vazut cu ea pare genul de entitate de care cu greu te poti apropia.

Camelia Sucu a fost impecabila. Nu ma refer doar la imbracaminte pentru ca majoritatea era bine imbracata, insa are o atitudine de-ti taie respiratia. Si Tom Wilson a fost acolo. De fiecare data cand il vad, ma gandesc la Moby. Aseara purta o pereche de skinny gri, conversi si un pulover lung, deschis in fata, foarte frumos. E relaxat si-mi place asta.

Si pe langa toate astea, am baut un lichior de zmeura cu menta de mi-au luat-o razna papilele gustative. Party-ul a fost pe strada Icoanei, la numarul 40, apartamentul 2. Da, a fost intr-un apartament.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: