Imi detoxific celulele

by Andreea

Fiind de formatie economista, mama are un talent [si rabdare] incredibila sa petreaca ore intregi printre rafturile magazinelor. Compara preturi, compara produse si ce daca rabdarea ei determina lipsa mea de rabdare atunci cand suntem impreuna? Cand e singura, descopera cele mai grozave lucruri, printre preferate numarandu-se sucurile si iaurturile. Nu cred ca exista prieten care sa nu-mi fi calcat pragul casei si care servit, la intamplare, cu una din surprizele mamei, sa nu exclame: dar unde-ai gasit asta ceva? Nu stiu, mama. Si uite-asa, cand eram mai mica, unul din motivele pentru care imi propuneam sa am o slujba si sa castig bani frumosi [vis care, intre timp, a disparut cu totul – adica motivatiile pentru care, in cele din urma, mi-ar placea o slujba si banii aferenti] era ca sa umplu frigiderul cu bauturi de tot felul in sticle mici, colorate si-n doze de tipul Pepsi, Dr.Pepper s.a.m.d.

Recent, mama a descoperit plasturii detoxifianti. De productie chinezeasca, what else, plasturii detoxifianti se lipsesc, in fiecare seara inainte de culcare, pe talpi si se indeparteaza dimineata cand sunt negrii-taciune. Negrul-taciune reprezinta toxinele si metalele grele din corp. Si asa sedusa a fost mama de idee si neimpresionata de mistourile mele ca acum doua zile am facut comanda pe net de doua astfel de pachete ca sa urmam impreuna ‘tratamentul’ timp de o saptamana.

Plasturii astia au fost dezvoltati in Japonia in 1990 dupa o reteta traditionala veche de sute de ani care a fost imbunatatita cu ingrediente din medicina traditionala chineza. Conform celor citite, acumularea de toxine [alea de care incercam sa scapam dupa sarbatorile de iarna si jumatatate de porc ingurgitat] duce la oboseala cronica, dureri de maini, picioare si incheieturi si deschide calea infectiilor si bolilor contagioase. Efectele pe care ar trebui sa le simtim dupa primele zile de cura sunt disparitia durerilor de picioare, un tonus mai bun, energie si mai multa pofta de viata.

Asa ca aseara ne-am pus plasturii inainte de culcare. Miros urat, asta din cauza otetului de bamboo si a otetului de ceai plus alte ierburi si vitamine pe care plasturii ii contin. Eu am spus raspicat ca ai mei vor fi curati dimineata fiindca pe mine nu ma doare niciodata nimic [si chiar n-am dureri nici de cap, nici de maini, nici de altele si-n general am un tonus foarte bun]. Dimineata, soc! Plasturii mei erau mai negri decat ai mamei. Ma rog, am descoperit ca eu imi pusesem si-o pereche de sosete peste noapte ca plasturii sa fie mai bine lipiti de talpa.

Totul va dura o saptamana. Pana la final, plasturii trebuie sa fie din ce in ce mai albi semn ca toxinele sunt pa-pa. Se reia cura peste trei luni. Adevarul e ca ma simt un pic mai in forma in dimineata asta. Plasturii sau efectul placebo? Inca n-am idee, cert e ca aseara, pe cand citeam cu plasturii lipiti de talpa simteam raul iesind din mine. Raul toxinelor, bineinteles.

0 comment

You may also like

0 comment

Monica January 15, 2010 - 8:41 am

De unde i-ai luat mai exact? 🙂 am gasit pe net o firma in Brasov care ar livra, dar daca tu ailuat deja as prefera sa merg pe informatiile tale.

Reply
Andreea January 15, 2010 - 8:46 am

http://www.biomagick.ro/

Eu am dat comanda pe net, a doua zi am primit confirmarea si a treia zi au venit prin curier. Sunt prompti. 😉

Reply
silvy January 15, 2010 - 12:39 pm

Ai observat ca atunci cand vorbesti de China, Japonia si tratamentele lor , deja nu mai e nevoie sa mentionezi ca sunt de sute sau mii de ani..e cumva de la sine inteles. Medicina vine la pachet cu traditia. Ma gandesc daca nu o sa ajungem cumva la pleonasm vreodata. 🙂 Bine,asta doar in cazul in carte se apuca omuletii de exportat si facut promovare la greu. 🙂

Reply
Andreea January 15, 2010 - 2:01 pm

buna observatie. 😉

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: