Am dat primul meu interviu

by Andreea Vasile

Andreea Pietroşel de la Dietetik.ro mi-a trimis o mână de întrebări despre activitatea mea sportivă. Am răspuns la ele dintr-un foc pentru că, odată ce am început să scriu, nu m-am mai putut opri. A ieşit un interviu amplu, primul pe care l-am dat vreodată. Mi-a făcut plăcere să răspund cu atât mai mult cu cât am povestit despre viaţa mea din aceste luni şi felul în care sportul a schimbat cum trăiesc, dar şi lucrurile bune pe care le-am atras odată cu schimbarea de atitudine.

fuuuun

Hei, Andreea, uită-te şi la noi, fato, măcar o poză!

Incepi editia a 3-a de Limitless Workout. La prima vedere e un antrenament pe care il pot duce la capat doar cei puternici si determinati. Totusi te tii de el cu tenacitate. Ce iti fac oamenii aia acolo de ai devenit addicted?

Limitless Workout este antrenamentul care pe mine m-a transformat complet si ireversibil. Datorita acestui program am invatat sa ma antrenez corect si sa mananc sanatos. Valentin Vasile, creatorul programului, este omul caruia eu ii datorez anul 2013 si transformarea mea in omul care imi doream sa devin din punct de vedere fizic. In ianuarie am inceput a treia editie pentru ca in numai doua luni am obtinut rezultate foarte bune, atat din punct de vedere al aspectului fizic – am slabit aproape 10 kg, am dat jos 8% procente de grasime si multi centimetri peste tot (ca sa va faceti o idee, mi-am schimbat in intregime garderoba), cat si din punct de vedere al atitudinii: sunt mai increzatoare, mai energica, mai joviala, mai curajoasa, mai indrazneata. Iar cele doua, impreuna, fac ca viata mea sa se fi schimbat in toate aspectele. Pentru ca ma simt atat de bine, atrag foarte multe lucruri misto. Si, poate cel mai important, simt ca pot sa fac ORICE, acum, mai mult ca niciodata, datorita rezultatelor mele sportive, stiu ca nimic nu este imposibil pentru ca m-am pus intr-un context atat de al naibii de greu, in care nu mi-as fi imaginat niciodata ca pot sa dau randament, si am reusit sa ii fac fata, iar asta imi da incredere ca pot si mai mult de atat.

Cum te simti de cand ai inceput sala? Ce s-a schimbat cel mai mult in afara de faptul ca ai slabit?

Asa cum am spus deja, atitudinea ca ORICE se poate, ca daca iti pui in minte sa muti muntii din loc, acest lucru se poate intampla. Sunt mai increzatoare, mai determinata, mai curajoasa, mai sigura pe felul in care arat, mai indrazneata. Schimbarea are loc in toate aspectele vietii si se aseamana cu un soi de magie care, dintr-o data, isi face loc in viata ta.

Citeşte interviul complet pe site-ul Dietetik.ro.
0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: